Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NLDoet 11 maart 2022

8a9fdced-965d-493a-82e6-4f0620f9d21cjpg

Maarssen: Eindelijk, na twee jaar corona, deed De Zonnebloem weer mee aan NL-Doet, de landelijke actie van het Oranjefonds, waarmee het vrijwilligerswerk in de spotlights wordt gezet. Een vereniging of organisatie kan een activiteit aanmelden op de website van  NLDOET. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de activiteit met vrijwilligers van buiten de eigen organisatie wordt uitgevoerd. Mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen, kunnen zo kennismaken met vrijwilligerswerk en met de organisatie. Het Oranjefonds levert een bijdrage in de kosten van de activiteit. 

Dit jaar hadden zich drie vrijwilligers gemeld om te helpen met een spelletjes middag voor zo’n 40 personen. De vrijwilligers begonnen om 13.00 uur met de voorbereidingen, het versieren van de zaal met de NLDoet-vlag en vlaggetjes, klaarmaken van hapjes en het klaarzetten van spelletjes. 

Vanaf twee uur arriveerden de deelnemers, op eigen gelegenheid of met de activiteitenbus. Vrijwilligers en deelnemers zaten weer door elkaar en zonder verplichte afstand en vaste zitplaatsen. Iedereen was zichtbaar blij om elkaar weer te ontmoeten, bij de praten en samen een spelletje te doen. Ook van de lekkere hapjes en drankjes werd volop genoten. Om half vijf ging iedereen voldaan huiswaarts. We kunnen terug kijken op een geslaagde middag. 

Onze vrijwilligers zijn elke dag met liefde in de weer om een sociaal isolement bij mensen met een lichamelijke beperking  te voorkomen.

Wilt u meer weten over De Zonnebloem afdeling Maarssen dan kunt u contact opnemen met Alie Bisschop, telnr. 0642812303 . 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?