Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantieweekend 's-Gravenzande

 

 

 

De Zonnebloem afdeling MAARSSEN heeft gelukkig weer een vakantie kunnen vieren: een lang weekend bij Avavieren in ‘s Gravenzande.

Vrijdag 1 juli vertrok een gezelschap met 8 deelnemers richting Hoek van Holland voor een lunch aan de Nieuw Waterweg. Na veel informatie en een rondleiding op de imposante Maeslantkering was het een kort ritje naar het vakantiehuis. ‘s Avonds luisterde iedereen ademloos naar de verhalenverteller Han Meijer, die was uitgenodigd.

Zaterdag was de stranddag; samen picknicken met de voetjes in het zand en allemaal een ritje maken in de strandrups. Met een heerlijke, maar vooral vrolijke BBQ ‘thuis’ en een adembenemende zonsondergang, werd deze dag afgesloten.

Op zondag was het vooral zonnebaden en verpozen bij het huis en eind van de dag samen ‘lekker uit eten’.

De slotdag werd een bezoek aan mandenmakerij De Broedkorf en een lunch in Papekop met afsluitend een ritje met de touwtrein door Oudewater.

Moe maar heel voldaan kijken ook de vier vrijwilligers terug op een prachtige vakantie.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?