Zonnebloem afdelingswebsite

Bij de Zonnebloem draait het om mensen.
Dat geldt ook voor onze afdeling "Maasbloemen".
Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap, maar als je een lichamelijke beperking hebt ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. Onze enthousiaste vrijwilligers komen graag langs voor een kop koffie, een praatje, samen een spelletje doen of samen met jou op pad gaan.

Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten. In de agenda zie je wat we allemaal doen.

Wie zijn wij
Afdeling Maasbloemen is één van de vele Zonnebloemafdelingen in ons land en samen met 4 andere afdelingen maken wij deel uit van de Zonnebloem regio Venray. Onze afdeling is in 2004 opgericht door Truus Pijpers en Truus Theeuwen. Wij zijn actief met een groep van 23 enthousiaste vrijwilligers in de dorpen Blitterswijck, Geijsteren en Wanssum.

Heeft u interesse om gast te worden van de Zonnebloem afdeling Maasbloemen of kent u iemand voor wie het fijn zou zijn om gast te worden ?
Meld u dan aan via deze website of neem contact op met het secretariaat Marion van Hoof.  E-mail: mar.hoof@outlook.com.

Wat kunt U doen
Wilt u ook iets betekenen voor mensen met een lichamelijke beperking bij u in de buurt,? Wordt dan vrijwilliger. Meldt u aan via deze website of neem contact op met één van onze bovenstaande bestuursleden bezoekwerk of het secretariaat.

Een donatie

Donateurs maken het zonnebloemwerk mogelijk. Giften zijn dan ook van harte welkom op rekeningnummer NL64RABO 0140099301 t.n.v. Nationaal vereniging de Zonnebloem afd. Maasbloemen.
 

Marion van Hoof

06-13806764
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?