Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomerlunch met de Zonnebloem

zomerlunch-met-de-zonnebloem-f5e63a2c-32a7-4f7c-b754-e21b7de6cba1

21 juli 2020 van 12:00 - 13:30 uur

We mogen weer naar buiten en op het terras zitten! Wel met in acht neming van de 1,5 meter regel. Daarom organiseren we een Zomerlunch.

Restaurant Perron nodigt de deelnemers aan de Zonnebloem van harte uit voor de Zomerlunch van de Zonnebloem op 21 juli a.s. Hopelijk is het prachtig weer en kunnen onze deelnemers genieten van een heerlijke zomerlunch op het mooie grote terras van restaurant Perron. Als het weer tegenzit verhuizen we de activiteit uiteraard naar binnen. En dat is geen straf, want ook daar is het in het oude stationsgebouw van Nieuwerkerk aan den IJssel goed toeven!

Onze gasten zijn uiteraard welkom om op eigen gelegenheid te komen. Wel moeten ze zich vooraf, uiterlijk 14 juli aanmelden bij hun vrijwilliger voor de Zonnebloem Zomerlunch. Hierover hebben zij per post bericht gehad. Lukt dat niet, dan kunnen ze aan hun vrijwilliger aangeven of zij gehaald en gebracht moeten worden.

Het mooie van deze activiteit is dat we deze gratis aan onze deelnemers kunnen aanbieden. Enerzijds past dat bij ons 40 jarig jubileum dat we dit jaar vieren. Anderzijds willen we daarmee voor onze deelnemers iets extra's doen. Juist zij hebben de afgelopen maanden vaak extra moeten afzien omdat er vaak minder bezoek mogelijk was en zij soms ook nauwelijks in staat waren zelf er op uit te gaan. 

We hopen dat we met deze activiteit een begin hebben gemaakt aan een reeks van nieuwe activiteiten.

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk