Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heerlijke Paasstol voor al onze deelnemers.

heerlijke-paasstol-voor-al-onze-deelnemers-62b46634-de6b-4abb-ab58-e487f58cce0d

31 maart t/m 5 april 2021

Supermarkt Plus Wensveen geeft ons Paasstollen voor alle deelnemers van de Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze vrijwilligers brengen hun gasten vóór het Paasweekend een heerlijke Paasstol. Voor velen is het ook dit jaar weer een Pasen zonder gezellig Paasontbijt met familie of vrienden. Het is hierom dat de Nieuwerkerkse afdeling van de Zonnebloem haar deelnemers ook dit jaar graag weer extra verwent. Dit keer met hulp van Supermarkt Plus Wensveen in Dorrestein die de Paasstollen belangenloos beschikbaar stelt aan de Zonnebloem.

Het Paasbrood is een luxe brood, met als hoofbestanddelen deeg, rozijnen en amandelspijs. Van oorsprong is het een vruchtbaarheidssymbool, dat natuurlijk goed past bij de Pasen. Immers rond Pasen zien we dat de lente begint, staande fruitbomen in bloei, komen er volop bloemen op en zien we de lammetjes in de wei.

Los daarvan is het gewoon een lekker brood waar iedereen graag in hapt en niet alleen met Pasen. 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken