Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Nieuwerkerkse Koffietest

de-nieuwerkerkse-koffietest-0a38835f-51df-42fd-80a3-042ce193e3ea

1 juli t/m 31 augustus 2021

Evenals vorig jaar gaan we dit jaar weer op zoek naar waar men de beste koffie in de Zuidplas, Nesselande en Capelle schenkt.

Vorig jaar was dit beperkt tot de cappuccino, maar we hebben de actie op dat punt uitgebreid. Het mag ook koffie, espresso, koffie verkeerd of thee zijn. De spelregels zijn simpel. Je gaat met je deelnemer(s) naar een café of restaurant en bestelt voor beiden een koffie dan wel thee. De kosten daarvoor declareer je bij de penningmeester.

De deelnemer en vrijwilliger geven beiden een cijfer voor hun consumptie dat ligt tussen de 0 en 5. Het gebied waar we testen zijn de dorpen van de Zuidplas, Nesselande en Capelle aan den IJssel. 

Suggesties waar je heen kan gaan: Lookies, de Roerdomp, Van den Bergh, Muller en Co, de Roode Leeuw of Theeschenkerij Korenaer. Het staat de deelnemer aan de test vrij om ergens anders heen te gaan. Bijvoorbeeld naar de winnaar van vorig jaar: Meer Genieten in Moordrecht.

Deze actie loopt van 1 juli 2021 tot 1 september 2021, zodat iedereen ruim de tijd heeft om iets te organiseren. Het is mogelijk om ook gasten van andere vrijwilligers mee te nemen. 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken