Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem gaat naar de tuinen

de-zonnebloem-gaat-naar-de-tuinen-234a14c4-ce55-4707-96e7-69a28fe88dfe

23 juni 2021 van 10:45 - 13:30 uur

De Zonnebloem begint weer met activiteiten. De eerste activiteit is er een die vorig jaar al op de planning stond en toen werd afgelast in verband met slecht weer.

Nadat 16 juni het weer toch te extreem (warm!) bleek hebben we deze activiteit verschoven naar 23 juni. Het plan blijft verderhet zelfde: we gaan met onze deelnemers naar de Tuinen in het Hitland, waar we een lunch serveren.

Natuurlijk het wisselvallige weer kan nu ook roet in het eten gooien. Daar gaan we echter niet van uit. Daarbij komt dat we drie gunstige ontwikkelingen zien:

  • We zien dat de Corona ellende iets afneemt.
  • De overheid vermindert de beperkende maatregelen.
  • De temperaturen lopen weer op

Naar het zich nu laat uitzien is hhet woensdag 23 juni prachtig weer voor een buitenactiviteit. Alle seinen staan dus op groen! Het mooie is dat we het draaiboek van vorig jaar en vorige week gewoon weer bij de hand kunnen pakken. Dat betekent dat we de deelnemers ontvangen met koffie. Daarna kunnen de deelnemers eens zien wat er zoal bloeit in de tuinen en natuurlijk genieten van het buiten zijn, de vogels en natuur. We serveren een eenvoudige broodmaaltijd. 

Deelnemers aan dit uitje betalen geen kosten. Wel is het de bedoeling dat de deelnemers die mee willen gaan zich uiterlijk 20 juni 2021 hebben opgegeven. Dit is om de organisatie toch de ruimte te geven om de zaken goed te regelen!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken