Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Picknick

de-zonnebloem-picknick-9c98c67d-7f60-41d8-9f45-8e8f66c126d6

1 juli t/m 1 oktober 2021

Met de Zonnebloem picknicken? Wij hebben een vijftal koeltassen gekregen die de vrijwilliger mag vullen om met zijn of haar gast te gaan picknicken.

Natuurlijk kunnen meerdere gasten en vrijwilligers tegelijkertijd op pad gaan. Tenslotte geldt voor activiteiten van de Zonnebloem altijd: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Zeker voor een picknick.is dat zo. 

De bedoeling is dat de vrijwilliger, eventueel samen met de deelnemer, de koeltas zonodig op kosten van de afdeling vult. De vrijwilliger haalt de gast op en samen gaan ze dan naar een leuke plaats gaan voor de picknick. Dat kan in Nieuwerkerk zelf zijn. Wat denk je van het Hitland waar diverse bankjes zijn waaraan prima gepicknict kan worden. Maar uiteraard kan dat wat verder op zijn. Dat kunnen de vrijwilliger en de gast prima zelf bedenken.

Als een vrijwilliger met de gast op pad wil, maar geen vervoer heeft, kan deze een beroep doen op het bestuur van de afdeling. Deze zorgt er dan voor vervoer van huis naar de picknickplaats en natuurlijk ook weer terug.

Voor vragen over de invulling van de picknick of een thema ervan, kunnen de vrijwilligers en de deelnemers natuurlijk altijd contact opnemen met het afdelingsbestuur.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken