Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Koffietest!

zonnebloem-koffietest-c951f79f-62cc-46f1-9327-3bc7ff7b8596

1 juli 2021 t/m 31 augustus 2022

Hij staat weer op het programma, de Zonnebloem koffietest 2022 (thee mag ook)!

Samen met de afdeling Moordrecht organiseren we weer de Zonnebloem Koffietest. De bedoeling is dat de vrijwilliger met zijn of haar gast(en) op een terrasje neerstrijkt en daar een lekkere koffie, cappuchino, latte, thee, o.i.d. drinkt. 

Omdat we er een soort van wedstrijdje van maken waar je het lekkerste produkt krijgt, waar de bediening top is en waar de locatie ook wat toevoegt, vragen we de deelnemers aan deze activiteit het geheel van een cijfer te voorzien, van 1 t/m 5.

Waar? Een beetje in de directe nabijheid. Laten we zeggen Zuidplas, Nesselande, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen en Gouda? Maar het is helemaal niet erg als je in Bleiswijk uitkomt. Tesnlotte kwam daar de winnaar van vorig jaar vandaan. Onze vrijwilliger had een mooie dag uitgekozen, met een boottochtje over de Rotte en dan op een terras aan de Rotte. 

Een andere tip komt uit Moordrecht, waar de gasten de koffie bij 'Meer Genieten" in 2020 het beste beoordeelden. 

De vraag is dan ook, komt er een nieuwe winnaar uit de bus? We zullen het in september weten. Want de periode voor de koffietest loopt van 1 juli tot en met 31 augustus.

De vrijwilligers die op stap gaan met hun gast(en) kunnen de kosten van zowel de koffie als de kilometervergoeding declareren. Gebruik hiervoor het declaratieformulier en stuur dat naar de penningmeester. 

 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken