Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bockbier proeven met de Zonnebloem

bockbier-proeven-met-de-zonnebloem-bc1bcdd8-52a4-4ee5-bce7-dc664873bf44

7 oktober 2021 van 17:00 - 18:00 uur

Oktober is bij uitstek de maand van het bockbier (of bokbier).

De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel gaat het bier bij Muller & Co eens proeven met haar gasten.Als bestuur proberen we telkens leuke uitjes te bedenken. Zo ook dit uitje. 

Natuurlijk werd binnen het bestuur gezegd dat niet iedereen van bockbier houdt. Dat is ook zo, maar juist voor onze deelnemers die er wel van houden is dit bedoeld. We gaan gewoon het verse bockbier bij Muller & Co uitproberen. 

Wat is bokbier? Bokbier - Wikipedia

Werkt het weer mee, dan zijn we op het terras te vinden. Zit het weer tegen, dan heeft Muller & co een super bar en veel leuke tafeltjes, waar we aan kunnen zitten. Het wordt natuurlijk geen drankgelag. We gaan proeven en dat betekent dat we het bij één biertje houdenn vanuit de Zonnebloem. 

Gasten en hun vrijwilligers zijn natuurlijk vrij om te blijven hangen en van het overige aanbod van het restaurant gebruik te maken. 

Het bestuur van de afdeling verzorgt dit keer niet het transport. Deelnemers moeten of op eigen gelegenheid gaan of met hun vrijwilliger komen. 

Wel is het de bedoeling dat we een beetje zicht willen hebben hoeveel mensen er komen. Zijn er meer dan vijftien gegadigden, dan zullen we een reservelijst opstellen en deze activiteit een week later nogmaals inplannen. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken