Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pepernoten en Kruidnoten test 2021

pepernoten-en-kruidnoten-test-2021-2c10482c-a7d7-447a-9f23-80d26f286365

3 november 2021 van 10:00 - 12:00 uur

Waar haalt Sint de lekkerste pepernoten en kruidnoten in Nieuwerkerk aan den IJssel. We gaan met onze deelnemers deze lekkernijen weer testen!

Het is natuurlijk de leukste activiteit van het jaar, pepernoten en kruidnoten testen. Gezellig met de andere Zonnebloem deelnemers in de mooie recreatiezaal van Dianthus. Vorig jaar was er natuurlijk geen test, maar er is geen reden om het dit jaar weer over te slaan. 

We hebben Vestia weer bereid gevonden de zaal ter beschikking te stellen en diverse winkels en bakkers in Nieuwerkerk aan den IJssel geven de lekkernijen graag om ze door ons te laten testen. Hoewel we inmiddels weten dat pepernoten en kruidnoten in Nieuwerkerk aan den IJssel altijd prima zijn, vallen sommige produkten wat beter in de smaak dan andere. Zo zal het ook dit jaar best lukken om een winnaar te vinden in de categorie pepernoten en die van de kruidnoten.

De winnaar maken we bekend in een persbericht, op onze website en op Facebook. En de verliezers? Nou, die zijn er niet. Zeker niet onze gasten die aan deze test deelnemen. 

Wie wil deelnemen aan de activiteit moet dit even doorgeven aan de vrijwilliger. De organisatie biedt niet zelf actief vervoer aan naar de activiteit. Indien gewenst moet de deelnemer dit met de vrijwilliger in orde maken. 

Wij vragen voor deelname € 2,00 per persoon. Dit graag ter plaatse - gepast - te voldoen. Hiermee dekken we een deel van de kosten van de koffie en thee af. 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken