Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem naar het Theater

met-de-zonnebloem-naar-het-theater-e8588aaf-5f0d-4a39-a1d8-8edd934ad6cf

18 maart 2022 van 19:45 - 23:00 uur

De Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel gaat met haar deelnemers naar een mooie voorstelling in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Op vrijdag 18 maart 2022 begint om 20:15 uur een geweldig muziekspektakel: "the ladies of swing". Het publiek waant zich in de beroemste machtclub van New York: "the Cotton Club". Naast de geweldige muziek met klassierkers als 'My Baby Just Cares for Me' en 'What a Difference a Day made' spelen er ook allerlei verwikkelingen in de nachtclub zelf een rol. 

De internationaal bekende artiesten Deborah Carter en het Round Midnight Orchestra verzorgen deze geweldige voorstelling.

De Zonnebloem deelnemers kunnen deze voorstelling bijwonen. Zij kunnen zich opgeven bij hun vrijwillig(st)er. De afdeling zorgt voor het vervoer van en naar het theater. De eigen bijdrage voor deelnemers bedraagt € 10,00. Voor de begeleidende vrijwilligers is het arrangement gratis.

Het aantal kaartjes is beperkt. Wees er dus snel bij!

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken