Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Zomer Picknick

zonnebloem-zomer-picknick-6f361115-8d6b-4d0f-abaa-0df4966b51c8

1 juli t/m 30 september 2022

Ook dit jaar gaan vrijwilligers met hun gasten op stap om op een leuke locatie te picknicken.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een Zomerpicknick. Een paar vrijwilligers met hun gasten, op een leuke locatie, broodjes, wat te drinken, iets lekkers, wat fruit en mooi weer. Als je dat bij elkaar brengt heb je gewoon een leuke picknick. 

Natuurlijk kan je variëren, dat is afhankelijk van de vrijwilligers en de gasten. Liever een high wine of high tea organiseren in de buitenlucht? Dan moeten alleen de ingrediënten van de picknick iets aangepast worden, maar dat kan natuurlijk ook!

Het belangrijkste is dat onze deelnemers een leuke tijd in de buitenlucht hebben en wat vitamine D op kunnen doen!

Wij denken dat de zomermaanden juli, augustus en september het meest geschikt zijn voor een picknick. Immers het weer is voor een geslaagde picknick een belangrijke factor. In de zomermaanden heb je nu eenmaal eerder een mooie warme dag.

Wil je als vrijwilliger dit organiseren, maar liever niet alleen, maaar ken je geen andere vrijwilligers die mee willen? Neem dan even contact op met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com. 

 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken