Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Rotterdam verspreidt bijna 1.000 blikken Vrijheidsmaaltijdsoep!

Op 5 mei vieren we met duizenden Rotterdammers de vrijheid met Vrijheidsmaaltijdsoep. Ook de Zonnebloem levert hier een belangrijke bijdrage aan door de verspreiding van 986 blikken soep.

Samen met duizenden verschillende Rotterdammers eten we op 5 mei samen de vrijheidsmaaltijdsoep. Op afstand of via kleine ontmoetingen, en zeker samen in gedachten. De Zonnebloem ondersteunt dit prachtige rotterdamse initiatief van #sterkerdoorsoep@vrijheidssoep010. De blikken soep zijn door Vrijheidssoep.nl aan De Zonnebloem en andere welzijnsorganisaties ter beschikking gesteld.

Maar liefst 986 deelnemers van De Zonnebloem worden door tientallen vrijwilligers van De Zonnebloem door de hele gemeente Rotterdam heen voorzien van een heerlijk blik soep.

Een voorbeeld van hoe een mooie samenwerking tussen de diverse organisaties in Rotterdam kan leiden tot het samen vieren van de vrijheid.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Nathalie Lakin

06-21107285
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken