Zonnebloem Rotterdam verspreidt bijna 1.000 blikken Vrijheidsmaaltijdsoep!

Op 5 mei vieren we met duizenden Rotterdammers de vrijheid met Vrijheidsmaaltijdsoep. Ook de Zonnebloem levert hier een belangrijke bijdrage aan door de verspreiding van 986 blikken soep.

Samen met duizenden verschillende Rotterdammers eten we op 5 mei samen de vrijheidsmaaltijdsoep. Op afstand of via kleine ontmoetingen, en zeker samen in gedachten. De Zonnebloem ondersteunt dit prachtige rotterdamse initiatief van #sterkerdoorsoep@vrijheidssoep010. De blikken soep zijn door Vrijheidssoep.nl aan De Zonnebloem en andere welzijnsorganisaties ter beschikking gesteld.

Maar liefst 986 deelnemers van De Zonnebloem worden door tientallen vrijwilligers van De Zonnebloem door de hele gemeente Rotterdam heen voorzien van een heerlijk blik soep.

Een voorbeeld van hoe een mooie samenwerking tussen de diverse organisaties in Rotterdam kan leiden tot het samen vieren van de vrijheid.

 

 

Peter Rotte

0618989791
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken