Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

activiteiten binnen de Regio Veen en Vechtstreek

7 juli t/m 31 augustus 2019

Zie de sites van de individuele afdelingen bij U in het dorp

Het regionale bestuur organiseerd niet zelf activiteiten, maar heeft alleen een ondersteunende functie voor de afdelingen die dat doen.

Zie de sites van de individuele afdelingen bij U in het dorp of stad of bel ze gerust even.

Wilnis /De Hoef: secretaris Jan Melsen 0297 288639

Abcoude/Baambrugge: secrataris Annemieke Soer 0294 281710

Mijdrecht:secretaris Yvette Janmaat 0297 775172

Vinkeveen/Waverveen: secretaris/voorzitter AnneMarie Tielkemeijer  0297 263454

Breukelen: secretaris Marja van Kooten  0346 265263

Harmelen: secretaris  Truus Dieden  0348 442097

Loenen aan de vecht: secretaris/voorzitter Jan Mulder 0294 234827

Maarssen: secretaris Hans de Wit  0346 562051

 

Hans Bantjes

0297-241472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?