Nieuwjaarsborrel een groot succes

20240108143630jpg

Maandag 8 januari kwamen gasten en vrijwilligers bijeen om elkaar een prachtig 2024 te wensen

Ook dit jaar hebben we in het dorpshuis in Zijtaart onze nieuwjaarsbijeenkomst mogen houden.  Met dank aan de vrijwilligers van het dorpshuis, die er o.a. voor zorgen dat we deze bijeenkomsten kunnen houden.

Onder het genot van een glaasje bubbels kon men elkaar een gelukkig en gezond 2024 wensen. Daarna namen de Soevenirs de zaak over.

Op een ludieke en vermakelijke  manier hielden zij een Bingo. Iedereen zat vol overgave over zijn bingokaart gebogen om vooral geen cijfer te missen.  De prijzen waren er dan ook wel naar. Geweldig hoe de Soevenirs deze middag verzorgden. Alle lof voor de spitsvondigheden en grapjes .  Menigeen ging met een verrassingstasje, vogelhuisje, kaarsenset of borrelplank met toebehoren naar huis.  Geweldige middag voor iedereen en een extra woord van dank voor de GVO werkgroep voor de donatie.

Annemarie van Loon

06-14575833
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur