Vakantieweek

Samen op pad van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september

Dit jaar gaan vijftien deelnemers mee op vakantie naar groepsaccommodatie De Pastorie in Lage Mierde. Helaas moesten drie deelnemers op de wachtlijst geplaatst worden i.v.m. onvoldoende capaciteit. Maar geen nood, ook in 2025 komt er een leuke vakantieweek aan!

De vakantieweek van 2024 zit weer vol leuke activiteiten, zoals workshops, muzikaal entertainment, bezoekjes aan..... en natuurlijk lekker eten en drinken. Daar wordt ook door Sligro Veghel een klein steentje aan bijgedragen.

Van 5 tot en met 8 augustus worden alle deelnemers bezocht door de dames van het vakantiecomité: Ans, Bea, Coby, Marja en Mieke. Zij bespreken nadere bijzonderheden en maken afspraken voor een goed en fijn verloop van de vakantieweek.

Iedereen heeft er megaveel zin in 🍨🧁🍹🌻!!

 

 

Annemarie van Loon

06-14575833
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur