Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

11 mei 2022 van 09:30 - 09:30 uur

Er wordt gevaren over de Zeeuwse wateren. De boot ligt aan de nieuwe cruisekade in de Vlissingse binnenhaven nabij de voormalige timmerfabriek.

Kaarten ad € 40,00 p.p. kunt u kopen op de gebruikelijke adressen :

Dinsdag 12 april in Verpleeghuis Scheldehof (oude plaatwerkerij)

Donderdag 14 april in Wzc. Ter Reede te Vlissingen, Vredehoflaan 370

Vrijdag 15 april in Nieuw Bachtenpoorte te Oost-Souburg.

Alle data vanaf 14.00 tot 15.00 uur.

Mocht u verhinderd zijn op deze data, dan kunt u nog t/m 28 april telefonisch of per e-mail kaarten kopen bij Winfred Boeren, tel.06-15171079 of e-mail: wboeren@yahoo.co.nz

U wordt aan boord verwend met hapjes, drankjes, een warme lunch en live muziek.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Jaap Versteeg

0118-471831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?