Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bustocht

21 juni 2022 van 00:00 - 00:00 uur

Een mooie en leuke dagtocht naar het Orgelmuseum Bar Dansant te Hilvarenbeek.

De Zonnebloem afdeling Vlissingen organiseert op dinsdag 21 juni een bustocht naar Museum Dansant in Hilvarenbeek, waar u ‘s middags zittend kunt genieten van een vermakelijke draaiorgelshow. Deze dagtocht (10.45 – 20.00 uur) is inclusief lunch, koffie/thee met Brusselse wafel en diner.

 

Er zijn opstap mogelijk heden in Vlissingen (Ter Reede) en Oost-Souburg (Nieuw Bachtenpoorte).

 

Kaarten voor deze dagtocht kosten €50,00 en kunnen op de volgende manieren gekocht worden(de kaarten worden dan bij u thuis bezorgd):

  • Per e-mail bij Winfred Boeren: wboeren@yahoo.co.nz
  • Per telefoon bij Jaap Versteeg:  (0118) 471831.
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Jaap Versteeg

0118-471831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?