Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Met de Strandrups

met-de-strandrups-40376d7c-70cf-4fca-84df-3bf720be3c61

18 september 2019 van 12:30 - 16:00 uur

Met de nieuwe strandrups wordt een rit gemaakt over het Noordwijkse strand.

Stichting Outdoor4Disabled organiseert ritten met de Strandrups, die speciaal ontwikkeld is voor iedereen met een beperking, zoals ouderen die slecht ter been zijn. Hoog gezeten op de wagen is het een avontuur om langs de vloedlijn te rijden.

Ans Wunderink

06-38414497
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken