Zonnebloem op bezoek bij Zorgboerderij De Hafakker

Warmond. Op dinsdag 20 maart bezocht een groepje deelnemers van de Zonnebloem “Appeltje-Eitje” in Noordwijkerhout.

De gasten werden welkom geheten door mensen met een beperking, die appeltaart hadden gebakken en koffie en thee hadden gezet. Aan de grote tafel in een gezellige winkelruimte werden de Zonnebloemgasten netjes bediend. Nadat de appeltaart was opgegeten maakten de gasten een rondje op de Zorgboerderij om de schapen, varkens en Lakenvelders te bewonderen die in de wei liepen. In de hokken zaten nog veel soorten vogels, kalkoenen en diverse soorten konijnen. Na het kopen van een potje jam, een stuk kaas en enkele mooie kaarten, kregen de gasten ook nog een lekkernij als verrassing mee naar huis.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk