Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

14 december 2019

Op zaterdag 14 december mochten vijf gasten naar het Muziekfeest van het jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam.

12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober heeft de jongerengroep de workshop 'risico's in en om het huis' gedaan die gegeven wordt door het Rode Kruis.

20 juni 2019

Op donderdag 20 juni hebben de jongerengroep en de Doorzetters een activiteit aangeboden gekregen van visclub de Jekko. Visclub de Jekko bestaat 35 jaar en wilden vanwege hun jubileum graag iets doen

26 januari 2019

Op zaterdag 26 januari was het zover. Er stond een etentje gepland in restaurant heel Europa in Purmerend.

7 juli 2018

Op zaterdag 7 juli hadden wij samen met de 45-65 jarigen groep een barbecue.

26 juni 2018

Dinsdag 26 juni waren we uitgenodigd door Nuon om met 5 gasten mee te gaan naar Santana in het Ziggo Dome.

16 juni 2018

In juni bestonden wij 15 jaar en dat vierden we met een uitje naar dierenpark Amersfoort.

1 juli 2017

Op zaterdag 1 juli was er een barbecue van de Jongerenwerkgroep en de Doorzetters(45-65 jarigen groep).

1 april 2017

Zaterdag 1 april heeft de jongerengroep een heerlijke middag gehad met thema chocolade. We hadden een workshop chocolade paaseieren maken!

23 maart 2017

Op donderdag 23 maart mochten er 5 gasten en 2 vrijwilligers van onze afdeling naar het concert 'Holland zingt Hazes' in de Ziggo Dome in Amsterdam.

18 december 2016

Zondag 18 december vierden wij Kerst met elkaar. Ook dit jaar maakten we weer gebruik van de Jumbo om dinerpakketten te bestellen.

5 november 2016

Zaterdag 5 november organiseerden wij een workshop bonbons maken. En wat was het leuk!

25 juni 2016

Zaterdag 25 juni hebben wij met de jongerengroep Zaanstreek-Waterland gevaren vanuit de Poelboerderij in Wormer op een rolstoeltoegankelijke platboot.

12 december 2015

Zaterdag 12 december genoten we van het Jumbo Kerstdiner in Heliomare Dagbesteding te Krommenie.

3 oktober 2015

Met een aangepaste bus ging de groep op zaterdag 3 oktober met 29 man naar het Dolfinarium in Harderwijk.

3 september 2015

Op donderdag 3 september ging de jongerengroep met een aantal rolstoelgasten naar de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Ijsland. Dit was mogelijk gemaakt door NUON.

30 januari 2015

Op zaterdag 24 januari waren we met een groepje van 8 personen uit eten bij Roezemoes in Zaandam.

23 december 2014

Het kerstdiner van zaterdag 20 december j.l. was zeer geslaagd! Het kerstdiner is mede mogelijk gemaakt door Jumbo.

7 september 2013

Dit jaar bestaat onze jongerenwerkgroep tien jaar en dat was een goede reden om een grote activiteit te organiseren! Op zaterdag 7 september gingen wij naar 'Diergaarde Blijdorp.'

22 april 2013

Op zaterdag 20 april is werkgroep Zaanstreek/Waterland naar de Zaanse Schans geweest om daar houtzaagmolen 'het Jonge Schaap' te bezoeken.

18 oktober 2012

Op zondag 30 september gingen we met de groep pannenkoeken eten in het dorpshuis 'het Hart van Katwoude' in Katwoude.

Danielle Bruijnesteijn

06-52661932
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken