Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmusical De Hofvijver

18 december 2019 van 16:00 - 17:30 uur

Basisschool De Hofvijver

Basisschool De Hofvijver voert ook dit jaar weer een kerstmusical op. Het kerstverhaal in een modern jasje en daardoor dus geschikt voor jong en oud, gelovig en ongelovig. 

De musical wordt opgevoerd door leerlingen van leerjaar 6 t/m 8 en een aantal leerkrachten.

Dit jaar willen wij de voorstelling ook heel graag opvoeren voor eenzame Zoetermeerders.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 18 december van 16.00 tot +/- 17.30 uur.

Wij zijn helaas niet in staat om vervoer te verzorgen. De locatie is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

 

Wij streven ernaar minstens 200 ouderen een fijne aanloop naar kerst te bezorgen, maar er is plaats voor het vijfvoudige en dus willen wij u vragen of u wil bemiddelen tussen de Zoetermeerders en ons. 

De voorstelling is geheel gratis. 

Rinus en Nel van Pelt

06-29239072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken