Museum BroekerVeiling

bloemjpg

Boottocht door het Rijk der 1000 eilanden

Dagje Broeker Veiling. 

Op vrijdag 7 september organiseerde de Zonnebloem Almere-Stad Oost een uitstapje naar de Broeker Veiling in Broek op Langedijk. Met 38 gasten en 7 vrijwilligers vertrokken we rond 10.45 uur met de bus van Marion Reizen richting Noord-Holland. Na ruim een uur rijden, kwamen we aan bij de Broeker Veiling. De deelnemers konden meteen aanschuiven voor de lunch. Het was een uitgebreide en goed verzorgde maaltijd, waarvan iedereen heerlijk heeft gesmuld. 

Daarna volgde een boottocht door het Rijk der 1000 eilanden. De kapitein vertelde geamuseerd over vroeger en de mooie omgeving. Er viel onderweg wat regen, maar gelukkig zaten we droog. Vervolgens meteen door naar de veiling, waar een dame en heer het vroegere veilen heel grappig naspeelden en we ook echt groente, fruit en een legpuzzel bij opbod of afslag konden veilen. De mensen genoten ervan! 

Half 4 was het weer tijd om te vertrekken richting Almere. Onderweg werd een advocaatje met slagroom smaakvol naar binnen gelepeld. 😋

Bij het afscheid veel dankbare gezichten gezien. Topdag!!

Vrijwilligers, bedankt! 👍🏻

Yvonne Tenninglo

036-5332810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten