Welkom op de website van de afdeling Almere Stad Oost.

DE ZONNEBLOEM DICHTBIJ

Wie zijn wij?       Wat doen wij?     Wat kunt u doen?

De afdeling Almere Stad Oost brengt mensen met een fysieke beperking én vrijwilligers bij elkaar. Onze enthousiaste en betrokken vrijwilligers proberen het leven van onze gasten aangenamer te maken door bezoek aan huis, samen iets te ondernemen en leuke activiteiten te organiseren. Hierdoor kunnen onze gasten niet alleen (blijven) deelnemen aan de maatschappij, maar wordt ook de sociale samenhang in onze afdeling bevorderd!

De doelgroep van De Zonnebloem zijn mensen met een fysieke-/mobiliteitsbeperking. Bijvoorbeeld iemand die zonder rollator niet naar de supermarkt kan, heeft een mobiliteitsbeperking en kan zich daardoor beperkt voelen in het doen en laten of bij het onderhouden van sociale contacten. 

De wekelijkse inloopmiddag in buurtcentrum de Cobra gaat zeer goed. U als gasten van Almere Stad Oost maken deze middagen meer dan gezellig. Heel veel dank daarvoor!
Met ingang van 5 januari 2015 willen we dit gaan uitbreiden met een koffieochtend in buurtcentrum de Filmwijk, Walt Disneyplantsoen 76. Van 10.30 uur tot 12.30 uur is iedereen daar van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie/thee beleven we dan een paar gezellige uurtjes met elkaar. We zetten alles op alles om mensen een onvergetelijke ochtend te bezorgen.

Bestuur
Ingeborg Brandt, voorzitter
Marjolein Vreeburg, penningmeester
Anne Lautenbach, secretaris 
Corrie Oomen, bestuurslid bezoekwerk 
bestuurslid activiteiten (vacant)

Er kan zoveel meer dan je denkt

Yvonne Tenninglo

036-5332810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten