Gerard en Marly 10 jaar vrijwilliger

Marly en Gerard van der Linden, het geliefde vrijwilligersechtpaar van de Zonnebloem in Almere Stad Oost, zijn in 2021 10 jaar actief voor onze gasten. Vóór Corona waren zij iedere maandagochtend aanwezig bij de koffie-inloop in buurthuis Filmwijk. Gerard had de fanatieke leiding bij het sjoelen en Marly bracht koffie of thee en maakte met iedereen een praatje. Op dinsdagmiddag verzorgden zij met passie de inloop in buurthuis Cobra in Tussen de Vaarten. Gerard hield van klaverjassen en er werd ook door hem gesjoeld. Marly had een luisterend oor voor iedereen die niet van spelletjes hield. Soms best een opgave met zoveel verschillende karakters. 

Ook als er activiteiten of uitstapjes waren, waren zij altijd van de partij. Zij zagen goed wat de mensen nodig hadden en waren overal op het juiste moment om de gasten een gouden dag te bezorgen. Zelfs in een rijdende touringbus stonden ze samen advocaat met slagroom te serveren. Een topduo, dat zich voor 200% heeft ingezet!! 

Aangezien Gerard qua gezondheid de afgelopen maanden veel over zich heen heeft gekregen, heeft ons bestuur bij Breda de speldjes en oorkondes vervroegd aangevraagd en gekregen. We hebben ze op 13 juli in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet. Ontzettend bedankt Marly en Gerard, jullie hebben het dubbel en dwars verdiend!! 
 
Bestuur Almere Stad Oost

Yvonne Tenninglo

036-5332810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten