Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Katwijk aan Zee

dsc04535jpg

Katwijk aan Zee is een gezellig stadje. Veel leuker dan Kijkduin.

De zee liet de golven langzaam het strand oprollen. De zon verwarmde de strandgasten die uit het zeewater kwamen. Een groep Zonnebloemgasten die hun weg zochten op deze nieuwe locatie met nieuwe onbekende restaurantjes en winkeltjes: Katwijk aan Zee.

Waar zullen we straks gaan eten? Wat gaan we doen: lopen of zitten? In de schaduw of genieten van het zonnetje?

De witte kerktoren en vuurtoren stonden te stralen in de zon: een duidelijk herkenningspunt. Een ideale dag voor een prachtige dag aan het strand en op de boulevard van Katwijk aan Zee.

In "Friends" was het passen en meten om alle gasten, rolstoelen en rollators een plaatsje te geven. Toen was er gebak (aardbei of appel) met koffie/thee. Daar waren we wel aan toe. "Is er geen slagroom?", vroeg iemand.

De ijsjes, op een bankje met uitzicht op de strandtentjes en strandhuisjes, waren heerlijk. Een brutale meeuw vond het ijsje van meneer Rocourt ook wel lekker. Hup: weg ijsje.

"Het is een gezellig stadje. Veel leuker dan Kijkduin", werd er gezegd.

Het knusse winkelcentrum met diverse winkels werd natuurlijk ook bezocht.

We zagen mevrouw Wienesen de zee in gaan tot aan de knieën. Toen werd het te koud. Knap hoor!

Aan het eind van de middag werd het tijd om een restaurantje te zoeken om wat te eten. Er waren er genoeg: volop keuze.

Toen alles op was, werd de bus weer ingeladen en zat deze zonnige, prachtige dag er op.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk