1e Activiteit 2022 - Boven Y College - Jong en Oud is Goud

3879jpg

Hoewel sommige gasten nog wat huiverig zijn om een activiteit te bezoeken, hadden 29 gasten zich opgegeven om naar de Floraweg te gaan voor een bingo met leerlingen van het Boven Y College.

Bij aankomst bij de school blijkt dat onze vrijwilligers zich verheugen op deze 1e activiteit in 2022, want ruim op tijd stonden de meesten al voor de deur te wachten om aan de slag te gaan. Als de busjes aan komen rijden om de gasten af te leveren, staan ook de leerlingen al te wachten om de aangekomen gasten naar binnen te begeleiden waar de gasten gekoppeld worden aan een leerling, die de ‘opdracht’ heeft om het onze gasten naar de zin te maken.Na de opening en de eerste bingoronde kregen de leerlingen er een nieuwe taak bij, want zij zorgden voor een hapje en drankje. Eén van de leerlingen vroeg waarom sommige gasten vanillevla eten met een dot slagroom er op!  Van een advocaatje met slagroom had hij nog nooit gehoord!

Na diverse rondes kregen onze gasten het steeds meer naar hun zin, want op elke tafel verschenen de gewonnen prijzen, want bij ‘bingo’ brachten de leerlingen de prijzen naar hun gekoppelde gast. 

Gezelligheid kent geen tijd” maar wel gaat de tijd twee keer zo snel en werd het tijd voor de laatste ronde. Na het dankwoord van de leerkrachten stond de eerste bus reeds voor de deur. En konden de gasten na het horen van haar of zijn naam naar de bus worden gebracht onder toeziend oog van onze vrijwilligers. In sneltreinvaart volgden de andere chauffeurs en konden daarna ook de vrijwilligers vol tevredenheid naar huis.

Secretariaat

06 39738466
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken