1e vrijwilligersdag 2022

vrijwilligersdag-7mei-6jpg

De vrijwilligersbijeenkomst van De Zonnebloem Amsterdam Noord is gehouden op zaterdag 7 mei 2022 met een creatieve workshop via het KWF.

De bijeenkomst vond plaats in het Jeugdgebouw Zunderdorp. Een prima locatie en voor iedereen makkelijk op de fiets bereikbaar en ook per auto is het daar makkelijk parkeren, hoewel er ook mensen zijn die hogere machten (zoals op de foto te zien) aan kunnen spreken om een plaatsje vrij te houden. 

De vrijwilligers Jolanda en Yvonne zijn mede door het door hen gekozen onderwerp voor deze dag met het etiket voor een ieder wat wils daar ontzettend goed in geslaagd. 

Zij hadden via KWF kennis gemaakt met het maken van sieraden waaronder beschermengeltjes. Vrijwilligers van de Stichting Hart voor Borstkanker verkopen niet alleen deze sieraden, maar geven ook workshops waarin de deelnemers de sieraden zelf kunnen maken waarvan de opbrengst geheel gaat naar onderzoek Borstkanker. 

Deze workshop bleek garant voor creatieve uurtjes. Na een uitleg over de beginselen voor het maken kon het uitzoeken van de diverse benodigdheden uit veel schaaltjes en bakjes beginnen en was een ieder klaar om aan de slag te gaan. Soms moeilijker dan gedacht, maar met extra raad en daad werden de juiste keuzes gemaakt en ging een ieder geconcentreerd aan de slag. 

Gezien de mooie resultaten was het zeker een zeer geslaagde workshop met daarnaast volop gezelligheid met een hapje en drankje. 

Secretariaat

06 39738466
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken