Met Groengrijsbus naar Vlindorado

De bus van Vereniging Groengrijs voor tochten met een sociaal maatschappelijk doel, zoals De Zonnebloem.

Op maandag 20 mei 2019 zijn wij, voor het eerst, met de Groengrijs bus naar tropische Vlindertuin Vlindorado te Waarland (NH) gereden voor ons voorjaarsuitje, vlakbij Schagen.

De Vereniging Groengrijs maakt personenvervoer mogelijk door een touringcar ter beschikking te stellen aan haar leden. De Groengrijs bus van de Vereniging Groengrijs staat in dienst van sociaal-maatschappelijke organisaties in het bijzonder zorgcentra, gehandicaptenorganisaties, buurtverenigingen en natuur- en milieuorganisaties met het doel sociale cohesie (zoals bij De Zonnebloem o.a.) en milieubewustzijn te vergroten.

De bestuurder van de Groengrijs bus is een vrijwilliger. In ons geval was dat de initiatiefnemer Eric Junge. 'Hoe meer zielen hoe meer vreugd', is een gedachte die je terugvindt in zijn activiteiten. Met twee vrijwilligers van Groengrijs erbij, die zich hiervoor met hart en ziel inzetten, was het een zeer geslaagde dag. Een aanrader!

Bernadette Spieker

0651272182
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk
  • Sport en spel