Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag 2020

foto-jaarverslag-2020jpg

Dit was een jaar om nooit te vergeten. We zaten boordevol plannen. Gemiddeld één keer per elke maand stond er een activiteit op de planning, maar Corona gooide heel veel roet in het eten. Aan het begin van het jaar werd er weer een activiteitenkalender verspreid, zodat eenieder kon uitkijken naar de diverse uitstapjes. Bij de activiteiten zijn er onder de vrijwilligers altijd één of meerdere verpleegkundige(n) en verzorgende(n) aanwezig.

 De kosten voor deelname aan de activiteiten proberen wij altijd zo laag mogelijk te houden, zodat zij ook toegankelijk zijn/blijven voor mensen met een ‘kleine beurs’. Het vervoer van huis naar de activiteit v.v. wordt door de afdeling centraal geregeld via groepsvervoer met Transvision. De kosten van het vervoer worden door de gemeente gesubsidieerd en de (geringe) eigen bijdrage daarvoor is altijd voor de gast.

 De Zonnebloem Amsterdam Zuid biedt bezoekwerk én activiteiten. We hebben een vast aantal vrijwilligers die regulier op bezoek gaat bij deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld. Doel van het bezoekwerk is het voorkomen van een sociaal isolement. Door de lock-down maatregelen was er gedurende een groot deel van 2020 helaas hoofdzakelijk telefonisch contact.
Onze activiteiten zijn onder het merendeel van onze gasten populair. Dit jaar konden er, om dezelfde reden, maar twee activiteiten plaatsvinden.

De beide activiteiten en en de overige acties, die in het jaar 2020 hebben plaatsgevonden worden hierna besproken.

Wij danken u voor uw aandeel in het brengen van een beetje zon in de levens van mensen die door een fysieke beperking vaak sociaal in een isolement geraken en hopen ook volgend jaar op uw financiële steun te mogen rekenen.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ans Valks

0646418970
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken