Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Tuincentrum de Boet

8 april 2019 van 00:00 - 00:00 uur

We gaan met de bus naar tuincentrum de Boet.

Heeft u ook voorjaarskriebels en  bent u ook al in de Paasstemming? Kom dan gezellig met ons mee op maandag 8 april a.s. met de bus, geschikt voor rolstoelen en voorzien van een lift. Er gaan voldoende vrijwilligers mee om u te begeleiden.

De kosten zijn € 15,- inclusief een kleine lunch om 12.00 uur en voor we met de bus huiswaarts keren krijgt u om 14.30 uur  koffie/thee en wat lekkers.  Kortom we maken er een gezellige dag van!


Vertrek uit  Breezand:  10.30 uur Carrousel, Vertrek uit Anna Paulowna: 10.45 uur Keijzershoff.

 

Aanmelden kan tot 1 april a.s voor Anna Paulowna bij en Tiny Weijers  tel: 0223-522268  en voor Breezand  bij Mary Leijen tel: 06-29407208.

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk