Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst

25 januari 2020 van 00:00 - 00:00 uur

Feestelijke Nieuwjaarsontmoeting met de Zonnebloem

 

Op zaterdagmiddag  25 januari 2020 bent u van harte welkom om samen met ons het nieuwe Zonnebloemjaar in te luiden.

Dit onder het genot van koffie, een borrel en afsluitend een heerlijk stamppotten buffet!

Het koor “10 Pluss” verzorgd een feestelijk optreden om deze middag compleet te maken!!

 

Lokatie: De Keijzershoff, Vreedenhoff 66, te Anna Paulowna

De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.  De zaal is open vanaf  13.30 uur.  De kosten zijn: € 15,00  per persoon.

We maken er met elkaar weer een gezellige middag van!

Aanmelden vóór 15 januari bij Mary Leijen telnr:  06-29407208 of  Tiny Weijers  teln:  0223-522268

 

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk