Aan de wandel op 13 juli met De Zonnebloem

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft op 13 juli weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd, een rolstoelwandeling.

De Zonnebloem afdeling  Brummen heeft op 13 juli weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking  georganiseerd, een rolstoelwandeling. Vier rolstoelgasten met een vrijwillige Zonnebloem duw vrijwilliger alsmede drie scootmobiel gasten  vetrokken vanaf Tolzicht om een wandeling te maken door het mooie buitengebied van Brummen .De tocht voerde het gezelschap langs de volkstuintjes, het Hammeler , langs de bosrand van Huis Ten Bosch, de buitenplaats “de Rees” weer terug het dorp in. Een wandeltocht van ruim vijf kilometer. Op de veranda van  “De Brummense Overtuin” in de Arnhemse straat werd vervolgens genoten van een lekker stuk appeltaart met slagroom en een kop thee. Moe maar voldoen keek men terug op een geslaagde middag. Er volgen nog drie rolstoelwandelingen in augustus, waar de belangstelling groot voor is!

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk