Schilderend uit de lockdown

Het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem afdeling Brummen heeft uit veiligheidsoverwegingen ruim 4 maanden op een laag pitje gestaan. Activiteiten konden niet worden georganiseerd.

Het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem afdeling Brummen heeft uit veiligheidsoverwegingen ruim 4 maanden op een laag pitje gestaan. Activiteiten konden niet worden georganiseerd. Nu de veiligheidsregels zijn versoepeld is maandag 20 juli de kleine activiteit schilderen weer van start gegaan. Op het overdekte achterterras van “de Brummense Overtuin” was precies genoeg plek om 5 gasten en 2 vrijwilligers te huisvesten  met in achtneming van de 1,5 meter maatregel. Het weer was perfect. De opdracht : geef 5 verschillende houten objecten je eigen kunstzinnige touch! De gasten gingen voortvarend te werk en na 1,5 uur stonden er 5 kunstwerkjes die in een galerie niet zouden misstaan. Tegelijkertijd werd er genoten van een kopje thee met lekkernij er bij. De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan weer terugkijken op een geslaagde kleine activiteit. 

 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk