Schilderachtige engeltjes op 31 augustus

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft deze zomer vijf keer een schildermiddag voor een aantal van haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd. Maandag 31 augustus was voor dit jaar al weer

De Zonnebloem afdeling Brummen  heeft deze zomer vijf keer een schildermiddag voor een aantal van haar gasten  met een fysieke beperking georganiseerd. Maandag 31 augustus was voor dit jaar al weer de laatste keer . De kunstzinnige inspiratie werd dit keer door 7 gasten uitgeleefd op terracotta engeltjes, geassisteerd door 3 vrijwilligers. Binnen mum van tijd ontstonden er engeltjes die men in de hemel waarschijnlijk niet zal aantreffen! De gasten hadden er duidelijk zin in en men kon soms een speld horen vallen , zo geconcentreerd  was men aan het beschilderen. Na twee uur noeste schilderarbeid mocht het resultaat er wezen! De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan weer terugkijken op een geslaagde kleine activiteit. 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk