Weer aan de wandel met De Zonnebloem op 2 september

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft deze zomer 6 maal een rolstoelwandeling voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd. Woensdag 2 september was al weer de laatste keer dit seizoen.

De Zonnebloem afdeling  Brummen heeft  deze zomer 6 maal een rolstoelwandeling voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd. Woensdag 2 september was al weer de laatste keer dit seizoen. Alle 6 de keren hadden de gasten en de vrijwilligers wel erg veel geluk met het weer. Afwisselend van warm, naar heet tot zeer heet!Deze keer was de wandeling georganiseerd naar het voedselbos in Brummen. Een van de vrijwilligers van het voedselbos gaf uitleg van alles wat daar zoal gebeurd. Onder de pergola was het vervolgens  goed vertoeven met een consumptie en een lekkere koek.

De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan weer terugkijken op een geslaagde activiteit. Wilt u ook iets voor uw fysiek beperkte medemens betekenen, meldt u dan aan als vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Brummen!

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk