De kwast weer ter hand!

Met de Zonnebloem de kwast weer ter hand Schilderen voor gasten met een fysiek beperking is al een paar jaar een geliefde kleine activiteit die door de vrijwilligers van de Zonnebloem

Met de Zonnebloem de kwast weer ter hand

Schilderen voor gasten met een fysiek beperking is al een paar jaar een geliefde kleine activiteit die door de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Brummen wordt georganiseerd. Door de lock-down was dit het afgelopen jaar helaas niet mogelijk. Reden te meer dat de heropening van deze activiteit op maandag 26 juni j.l. met open armen werd ontvangen. 7 gasten namen onder leiding van 2 Zonnebloemvrijwilligers de kwast weer ter hand. Dit keer was het schilderobject een terracotta bloemvaas. Het is leuk om te zien hoe in twee uur tijd er 7 totaal verschillende sierobjecten tot stand kwamen terwijl er ondertussen ook  druk door de gasten werd bijgepraat. Deze zomer zijn er  nog vier schildermiddagen in de “Brummense Overtuin”  De Zonnebloem kan weer terugkijken op een geslaagde activiteit!

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk