Jubilarissen

De afdeling Brummen van de Zonnebloem heeft op 28 februari j.l. een bijzonder memorabele vrijwilligersvergadering gehad. Ten eerste omdat er in de afgelopen 2 jaar bijna geen bijeenkomsten konden word

De afdeling Brummen van de Zonnebloem heeft op 28 februari j.l. een bijzonder memorabele vrijwilligersvergadering gehad. Ten eerste omdat er in de afgelopen 2 jaar bijna geen bijeenkomsten konden worden georganiseerd wegens Covid en er nu eindelijk weer eens fysiek bij elkaar kon worden gekomen, ten tweede  omdat er maar liefst 8 vrijwilligers, al dan niet aanwezig, in het zonnetje konden worden gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de afdeling. José Bosman en Marta Mediati maar liefst 20 jaar vrijwilligster, Manon Beekhuizen, Anneke Jansen , Janny Straalman en  Rik van Tongeren 10 jaar of meer vrijwilliger en Lucie Hagen en Paul den Hartog voor hun bijzondere bijdragen voor onze afdeling.Met een  mooi boeket en /of een Zonnebloembeeldje werd de waardering uitgesproken.Tevens werden er twee nieuwe vrijwilligers welkom geheten.Wat fijn dat onze afdeling weer kan herstarten met het organiseren van activiteiten voor haar gasten met een fysieke beperking!

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk