Gezellige middag op 3 mei

Gezellige Zonnebloem middag in de Vrolijke Frans. Na twee jaar gedwongen door de Corona restricties te hebben moeten afzien van bijna elke activiteit heeft de Zonnebloem, afdeling Brummen, op dinsda

Gezellige Zonnebloem middag in de Vrolijke Frans.

Na twee jaar gedwongen door de Corona restricties te hebben moeten afzien van bijna elke activiteit  heeft de Zonnebloem, afdeling  Brummen, op dinsdag 3 mei eindelijk weer een grotere activiteit voor haar gasten kunnen organiseren, een optreden van troubadour Hans van Gorp in de Vrolijke Frans. 34 gasten en  8 vrijwilligers stroomden  vanaf 13.30 uur uitgelaten de zaal van de Vrolijke Frans binnen. Allereerst werd de gasten  door de vrijwilligers op  een kopje koffie of  thee met plak cake getrakteerd. Daarna begon Hans van Gorp aan zijn optreden . De ene  na de andere, merendeels Nederlandse, ballades uit de 60er- en 70er jaren  werden met een prachtige stem door Hans vertolkt . Verschillende liedjes werden door de gasten mee geneuried of meegezongen. Halverwege het optreden werden de gasten op een hartig hapje getrakteerd.  De middag vloog om en tegen 16.30 uur zat het optreden er weer op.  Laten we hopen dat dit optreden de start vormt van een jaar vol met kleine- en grotere activiteiten voor de Brummense gasten met een fysieke beperking.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk