Schilderen met de Zonnebloem op 13 juni

Schilderen met de Zonnebloem Het schilderseizoen 2022 voor gasten met een fysieke beperking van de Zonnebloem afdeling Brummen is op 13 juni weer van start gegaan in “ De Brummense Overtuin”. Bij de

Schilderen met de Zonnebloem

Het schilderseizoen 2022 voor gasten met een fysieke beperking van de Zonnebloem afdeling Brummen is op 13 juni weer van start gegaan in “ De Brummense Overtuin”. Bij de  aftrap  is er gekozen voor het beschilderen van een terracotta dakpan. Het onderwerp was de uitdrukking ” kat in het bakkie” De gasten waren verrast met dit schilderobject en gingen vol enthousiasme van start. Binnen de kortste keren ontstond er vanonder de handen van de gasten een hele kattenfamilie! Geen één kat werd het zelfde. Ondertussen  was er ook nog tijd voor een kopje thee met een soesje. Na afloop mochten de katten samen met hun bazinnetjes nog even op de foto. Deze zomer is er nog vijf  keer een schildersessie waar al weer reikhalzend  naar wordt uitgekeken. Wilt u ook iets voor uw fysiek beperkte medemens betekenen, wordt dan vrijwilliger van de afdeling Brummen van de Zonnebloem.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk