Aan de wandel met de Zonnebloem

Met de Zonnebloem aan de wandel. De Zonnebloem afdeling Brummen heeft op 7 juli weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd, een rolstoelwandeling naar de la

Met de Zonnebloem aan de wandel.

De Zonnebloem afdeling  Brummen heeft op 7 juli weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking  georganiseerd, een rolstoelwandeling naar de lagere school de Rietgors in Leuvenheim. De wandeling had deze keer wel een heel speciale aanleiding. De leerlingen van de school hadden in 2021 een sponsorloop gehouden met als goede doel: de afdeling Brummen van de Zonnebloem! De bedoeling was om de opbrengst in december 2021 te overhandigen. Corona was echter de spelbreker waardoor dit niet kon doorgaan. Dit gebeurde dus alsnog op 7 juli tegelijkertijd met de feestelijke afsluiting van het schooljaar. De school kon met trots een cheque ter waarde van € 1000,- overhandigen waarmee de Zonnebloem afdeling heel erg blij mee is. Nogmaals bedankt kinderen, ouders en leerkrachten!

 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk