De boot in met de Zonnebloem

Met de Zonnebloem de boot in De Zonnebloem afdeling Brummen heeft op donderdag 13 juli weer een leuke activiteit voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd: een fluisterboottocht op

Met de Zonnebloem de boot in

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft  op donderdag 13 juli weer een leuke activiteit voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd: een  fluisterboottocht op de Berkel in Zutphen.29 gasten en 11 vrijwilligers, drie boten vol, hebben op een zonovergoten , warme middag verkoeling gezocht op het water. Paraplus waren dit keer alleen maar meegenomen om bescherming tegen de felle zon te bieden. Veel mooie plekjes werden al varend  bekeken en bewonderd. Voor velen is het niet de eerste fluister boottocht maar elke keer is het weer verrassend hoe mooi de natuur midden in de stad is! Na  afloop werd er een consumptie gebruikt in het Sint Elisabethhuis, gelegen pal naast de Berkelpoort. De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan weer terugblikken op een mooie middag met haar gasten.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk