Met de Zonnebloem naar Emsflower op 1 augustus

Met de Zonnebloem naar Emsflower De Zonnebloem afdelingen Rheden, Dieren, Eerbeek en Brummen hebben op 1 augustus j.l. voor het eerst in ruim twee jaar weer een grote bus activiteit voor haar gasten

Met de Zonnebloem naar Emsflower

De Zonnebloem afdelingen Rheden, Dieren, Eerbeek en Brummen hebben op 1 augustus j.l. voor het eerst in ruim twee jaar weer een grote bus activiteit voor haar gasten georganiseerd : een bezoek aan het tuinparadijs Emsflower in Emsburen in Duitsland. Om 11.00 uur vertrokken twee volle bussen van het van Limburg Stirum plein in Brummen met aan boord totaal 66 gasten en 35 vrijwilligers. Na een voorspoedige rit kwam het reisgezelschap om 12.15 uur aan op het gigantische complex van Emsflower. Allereerst werd er een heerlijke lunch voor gasten en vrijwilligers geserveerd . Daarna werden de afdelingen opgesplitst. De ene helft bezocht eerst het tuincentrum en kreeg aansluitend een rondleiding door het kassencomplex met een gids, de andere groep deed de toer in omgekeerde volgorde.

Er werd volop genoten van o.a. de exotische vlindertuin .Om 15.45 uur werd er weer verzameld en konden na en spoedige terugreis de gasten tegen 18.00 uur weer voet aan land zetten in Brummen .De 4 afdelingen van de Zonnebloem kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag voor hun gasten.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk