Rolstoelwandeling 28 juni

Met de Zonnebloem aan de wandel. De Zonnebloem afdeling Brummen heeft op 28 juni j.l. weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking georganiseerd n.ml. een rolstoelwandeling

Met de Zonnebloem aan de wandel.

De Zonnebloem afdeling  Brummen heeft op 28 juni j.l. weer een kleinschalig uitje voor haar gasten met een fysieke beperking  georganiseerd n.ml. een rolstoelwandeling. Negen rolstoelgasten met negen Zonnebloem duw vrijwilligers alsmede drie scootmobiel gasten  vetrokken om 14.00 uur vanaf Plein 5 voor een wandeling door het mooie dorp Brummen. Onder ideale weersomstandigheden, zonnig met een verkoelend briesje, reed het gezelschap door verschillende lanen en dreven. Op de overdekte veranda van  “De Brummense Overtuin” in de Arnhemse straat werd vervolgens genoten van een frisdrank met een heerlijke koek. Op de terugweg naar Plein 5 werd nog een heerlijk ijsje gegeten op het terras van bakker Jolink . De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan terugkijken op een geslaagde middag. Er volgt nog een rolstoelwandeling in juli.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk