Schilderen met de Zonnebloem op 27 juni

Schilderen met de Zonnebloem 27 juni j.l. heeft de afdeling Brummen van de Zonnebloem voor haar gasten met een fysieke beperking haar tweede schildermiddag georganiseerd in “ De Brummense Overtuin”.

Schilderen met de Zonnebloem

27 juni j.l. heeft de afdeling Brummen van de Zonnebloem voor haar gasten met een fysieke beperking haar tweede schildermiddag georganiseerd in “ De Brummense Overtuin”. Waren het de eerst keer dakpannen die werden beschilderd, de tweede keer waren het schaapjes die kunstzinnig onder handen werden genomen. Binnen de kortste keren ontstonden er onder de handen van de gasten zes bijzondere schapen. Nu eens geen zwart schaap maar bonte schapen! Ondertussen was er ook nog tijd voor een kopje thee met een stroopwafel. Na afloop mochten de schaapjes samen met hun bazinnetjes nog even op de foto. Deze zomer is er nog drie keer een schildersessie waar al weer reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk