High tea op 5 en 6 september

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft voor haar gasten met een fysieke beperking op 5 en 6 september weer een high tea georganiseerd in “de Bummense Overtuin”. De weersgoden hebben vast een zwakke pl

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft  voor haar gasten met een fysieke beperking  op 5 en 6 september weer een high tea georganiseerd in “de Bummense Overtuin”. De weersgoden hebben vast een zwakke plek  voor de  activiteiten van de Zonnebloem want op beide dagen was het schitterend weer voor een dergelijk buiten evenement! Op beide dagen namen ongeveer 24 gasten deel . Een paar vrijwilligers, inmiddels gepokt en gemazeld betreffende de bereiding van wraps, hartige hapjes e.d, gingen vanaf 9 uur voortvarend te werk met het vervaardigen en opstellen van al deze heerlijkheden op een aantal etageres. Om 10.30  uur druppelden de eerste gasten de tuin binnen. Een inmiddels uitgebreider vrijwilligersbestand  bediende de 24 gasten op hun wenken van de mooi opgemaakte etageres .De eerste ronde met heerlijke zoetigheden, de tweede met hartigheden. Om al dat lekkers te laten zakken werd nog een wandeling door de tuin gemaakt waarna er weer ruimte was gecreëerd voor een vruchtentoetje. Om 14. 30 uur kon teruggekeken worden op een zeer geslaagde activiteit.

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk