Herfstbustocht 27 oktober 2022

Zonnebloem herfst bustocht De Zonnebloem afdeling Eerbeek en Brummen hebben op 27 oktober j.l. gezamenlijk een bustocht georganiseerd voor haar gasten met een fysieke beperking.

Zonnebloem herfst bustocht

De Zonnebloem afdeling Eerbeek en Brummen hebben op 27 oktober j.l. gezamenlijk een bustocht georganiseerd voor haar gasten met een fysieke beperking.

De bus startte vanaf het van Limburg Stirum plein om  13.00 uur en na ook de gasten in Eerbeek te hebben opgehaald kon de tocht met in totaal 41 gasten en 10 vrijwilligers beginnen. De weersomstandigheden konden niet beter! De tocht bestreek de noordelijke Veluwe. De zonnestralen kleurden de bladeren van de bomen prachtig goud/brons .

Halverwege de tocht werd in Ede gepauzeerd met heerlijke poffertjes en appelgebak. Na fijn te hebben bijgepraat werd de bustocht weer voortgezet door de prachtige Veluwse dreven.

Na eerst de gasten weer in Eerbeek te hebben afgeleverd  , waren rond 18.00 uur de Brummense gasten weer terug op het vertrekpunt van de middag. De gasten en vrijwilligers kunnen terugkijken op een geslaagde Zonnebloemactiviteit!

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk