Schik met de Zonnebloem op 13 december

Schik in bloemschikken De Zonnebloem afdeling Brummen heeft een trouwe schare, fysiek beperkte, Zonnebloemgasten bij wie bloemschikken hoog op het activiteiten verlanglijstje staat.

Schik in bloemschikken 

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft een trouwe schare,  fysiek beperkte, Zonnebloemgasten bij wie bloemschikken hoog op het activiteiten verlanglijstje staat. Dinsdag 13 december zat het Andreashuis weer goed gevuld met 19 gasten en 5 vrijwilligers. Gezeten tussen allerlei tuingroen en allerlei kerstattributen werden  er onder de bezielende leiding van de  vrijwilligers in korte tijd de leukste Kerst sierstukjes tevoorschijn getoverd . Geen één het zelfde, en toch met het zelfde materiaal gemaakt! En passant was er ook tijd ingeruimd voor een lekker kopje thee  of koffie met kerstbanketstaaf waarbij ook even gezellig bijgepraat kon worden. Trots togen na afloop de gasten met hun bloemstukjes huiswaarts! Op naar 2023 waarbij de Zonnebloem afdeling Brummen weer veel leuke activiteiten in petto heeft. 

 

 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk