Sint brengt bezoek aan De Vroolijke Frans

De Zonnebloem, afdeling Brummen, heeft op woensdag 23 november in “ de Vrolijke Frans” een leuke activiteit voor haar gasten georganiseerd , een optreden van Michel Coenen samen met een bezoek van

De Zonnebloem, afdeling  Brummen, heeft op woensdag 23 november  in “ de Vrolijke Frans” een leuke activiteit  voor haar gasten georganiseerd , een optreden van Michel Coenen samen met een bezoek van  Sinterklaas!  49 gasten en  6 vrijwilligers stroomden  vanaf 13.00 uur de zaal van “de Vrolijke Frans” binnen. Allereerst werd de gasten  door de vrijwilligers een kopje koffie of  thee met plak cake geserveerd. Daarna begon Michel aan een aaneenschakeling van Sinterklaas liedjes afgewisseld met  anekdotes uit zijn jeugd gelardeerd met jaren 50 en 60 liedjes. De zaal liet zich niet onbetuigd en zong uit volle borst mee. De middag vloog om en tegen 16.00 uur konden de Zonnebloemgasten met een  voldaan gevoel huiswaarts keren. De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan weer terugkijken op een geslaagde activiteit. 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk